Intohimona Rakkaus

Mitä on rakkaus? Mistä sen tuntee, mistä voi aloittaa, miten oppia rakastamaan?

Pakko sanoa ensimmäisenä, että kun tajusin, että mitä rakkaus on, niin nään joka paikassa sydämiä. Tarkoitus on tänne lisätä kuvia, kunhan maltan pysähtyä kuvaamaan niitä jossain vaiheessa. Mutta esimerkkinä puiden lehdet maassa, kivet, ikkunassa joku huuru.. Kun minulla on huono mieli ja vähän huonompi kausi(näitä varmasti tulee jokaiselle) niin niitä en silloin näe. En niitä etsimällä etsi, mutta sitten kun tunnen kiitollisuutta niin silloin niitä vaan tulvii joka paikassa! Ja meidän talon alapuolella olevassa kalliossa sammale on muodostanut yksisarvisen! Aika hurjaa!

Huhhuh. Jokainen varmasti määrittelee rakkauden eritavalla. Minulle rakkaus on positiivista energiaa, joka tarttuu ja haluan levittää sitä kaikkialle! Kaikkein tärkeintä on oppia rakastamaan kuitenkin itseään. Se on monelle tosi vaikeaa, mutta kyllä sen oppii.

Jos sinulla on vaikeuksia rakastaa itseäsi, niin aloita hyvin pienestä. Mene peilin ääreen ja hymyile! Sano jotain kaunista itsellesi. Se miten puhut itsellesi on todella tärkeää. Esimerkkinä aamuisin, kun kello soi niin laitat torkut vähintään kaksi kertaa ja toteat ”että vielä hetki, ei jaksa vielä” ja vedät peiton korviin. Sen sijaan jos kokeilisit laittaa vaikka jonkun superkivan biisin soimaan ja heräät virkeänä! Tai laitat sun herätyskellon ääneksi jonkun superkivan biisin!

Esimerkkibiisejä Millä päivä lähtee kuvan tapaisesti käyntiin!!

Elastinen- Jaksaa jaksaa

Kake Karisson- Tästä tulee hyvä päivä

Tiktak-sankaritar

Avicii- Wake Me Up

Anna Abreu- Bandana

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on liekkihahmo.jpg

Kiitollisuus on myös yksi iso rakkautta. Kun tekee asioita rakkaudesta käsin ja on kiitollinen joka askeleesta minkä saavuttaa, joka hetki, niin itse olen huomannut miten rauhallinen ja turvallinen olo siitä tulee. Jotkut myös opettaa kiitollisuushetkiä tai voi kirjoittaa listaa ja harjoitella olemaan kiitollinen, ahdistuksen hetkenä se voi toimiakin. 🙂 Itse olen harjoitellut tätä enemmän hengitysharjoitteiden kautta ja ajatuksia muuttamalla.

Minä itse uskon, että myös huolehtiminen ja välittäminen on rakkautta. Pitää myös muistaa, että aikasempaan kappaleeseen viitaten, niin jos et jaksa välittää omasta hyvinvoinnista tai rakastaa itseäsi, niin monesti se näkyy myös parisuhteessa tai muissa ihmissuhteissa, vai olenko väärässä? Esimerkkinä väsynyt äiti verrattuna äitiin joka saa tarpeeksi laadukasta unta, syö hyvin ja jaksaa paremmin arjessa, niin mitä luulet, minkälaisen esimerkin tämä antaa lapsille ja kummanko sinun lapsi valitsisi? Tai sinä jos olisit lapsi? Entäs puolisona? Haluatko, että kun rakkaasi tulee kotiin, niin lösähtää katsomaan televisiota sen sijaan, että olisi arjessa läsnä ja elinvoimainen? Tämä on myös sitä rakkautta, sekä itseä että muita kohtaan<3

Jatkan”intohimona hyvinvointi”-osuudessa miten minä hoidan hyvinvointia päivittäin, mistä minä saan energiaa ja voimaa päiviin. Käy lukemassa ja kommentoimassa, muista, että olet tärkeä, kaunis ja upea juuri tollaisena kuin olet. <3