Nettiajanvaraus

Tästä nettiajanvaraukseen

KUN INNOSTUT NIIN ONNISTUT,
Intohimona rakkaus, vapaus ja hyvinvointi

Zennyfit

Maksutavat

Maksutapana käy kortti, käteinen, e-passi, Smartum, Eazybreak.

Huomioithan, että e-passi pitää olla hyvinvointi-etuna, hierontaan ei käy verotuslain mukaan Liikunta&kulttuuri-passi 🙂 Ilmoitathan viestikentässä tai varatessa aikaa, jos maksat jollain näistä 🙂

Käytän maskia hieronnan aikana.

Jos tunnet, että olet tulossa kipeäksi tai olet altistunut koronalle, niin siirräthän aikasi myöhemmäksi ottaen huomioon turvallisuuden.

Lahjakortit

Lahjakortit voit ostaa tilaamalla ne sähköpostitse zennyfit@gmail.com

Laitathan sähköspotiin seuraavat tiedot

  1. Kenelle tämä lahjakortti on menossa ja onko toiveita ulkoasusta
  2. Hinta ja miten paljon, montako lahjakorttia
  3. jos haluat postissa toimitettavan, niin osoite. Postissa toimitettavat lahjakortteihin lisätään 3 euron toimituskulut. Nämä lähetetään osoitteeseen seuraavana arkipäivänä. Maksu lähetetään sähköspostiin laskuna.

Yritys tai ystäväporukan hieronta

Tilaa yrityksellesi tyhy-iltamiin vaikka puolen tunnin hieronnat tai ystävällesi yllätys esimerkiksi babyshowereihin tai polttareihin. Yli kahden hengen porukalta en ota kotikäyntimaksua 🙂 Kuopion keskustan/Saaristokaupungin ulkopuolelle ainoastaan kilometrikorvaukset.

Peruutus tai ajan siirto

Muistathan peruuttaa viimeistään 12 h ennen varattua aikaasi tai joudun perimään hinnaston mukaisen maksun tästä. Ilmoitathan tästä suoraan minulle sähköpostitse zennyfit@gmail.com tai viestillä 0413152230

Kiitos!


Hyvinvoivia hetkiä tiedossa!