Kehokuuri alkaa…

Tänään 4.1. on ollut harjoituspäivä.

Huomenna sitten starttaan itse puolisoni kanssa virallisesti. Tänään vielä valmisteluja, kananmunat ja tee keitetty, kanat vielä pitää paistaa ja sitruunamehu puristaa, ne on vielä kaupassa odottamassa 😁

Tänään myös otetaan kuvat ja mitat ja ajoissa nukkumaan.. huomisesta alkaen vähän heitän kommenttia tänne 🤗

 1. Päivä
  Nyt se alkoi! Eilinen meni vähän harjoittelemiseen, piti aloitella 4.1.2020 mutta aloitettiin puolison kanssa tänään 5.1.2020. Ei oikeistaan mittään sinänsä enempää huomaa, on vaan aika tekemätön olo. Kevätaurinko kun paistoi, niin ehkä innostuin lenkkeilemään ja vähän hiki nousi, niin tätä pitää ensimmäisen viikon aikana seurata ja itseään vähän rajoittaa 🙂 Hyvä tunne, maha toimii ja nesteet ruvenneet poistumaan jo runsaasti. Puolisosta olen erityisen ylpeä, kun hän tekee tätä ensimmäistä päivää, niin hyvin on mennyt ohjeiden mukaan ja odotan vaan tuloksia. Päivä kerrallaan kuitenkin <3
 2. Päivä
  Hyvä tunne edelleen. Hyvin nukutti yön. Mietin, että liekkö stressi vähän purkaantuu, kun olin narskutellut hampaita ja tuntuu leuassa painetta. Lenkillä muistin rajoittaa itseäni.
  Maha toimi heti aamusta aamujuoman jälkeen ja nyt jo saanut asioita hyvin aikaiseksi.
  Ajattelin aluksi ottaa harjoitteet mukaan, mutta eilinen oli sen verran naattipäivä, että jos tänään rästiin jääneiden tehtävien jälkeen ennättää nämä kuvaamaan niin laittelen suljettuun facebook-ryhmään tästä lisää. Siitä kyllä infoilen 🙂
 3. Päivä
 4. Päivä
 5. Päivä
 6. Päivä
 7. Päivä
 8. Päivä Huomasinpa tuossa, etten juuri ole kirjoitellut tänne, UPS!
  Kiirettä näköjään pukannut muiden asioiden hoitamisien kanssa ja sopimukset kirjoitettu Fysiomakerille. Kehokuuri sujuu hyvin, siinä ei mitään. Paino ja nesteet lähteneet hyvin tippumaan. Ajattelin, että tämä määrä on hurja vauhti ensin, mutta sitten sitä vaan mietti, miten hyvä olo on itsellä kun ylimäärästä on poissa!
  Tänään oli ensimmäinen vihreä päivä, kun aloitat kuurin niin tiedät mikä tämä on. Tajusin tänään kuitenkin että miten porkkana voikaan maistua niin hyvältä!! Niin taivaalliselta pitkästä aikaa!
  Nautin myös muutenkin. Minulla on virtaa tehdä asioita ja saan aikaseksi asioita ihan eri tavalla. Todellinen kehokuuri päästä varpaisiin!
 9. Päivä
 10. Päivä
 11. Päivä
 12. Päivä
 13. Päivä
 14. Päivä
 15. Päivä
 16. Päivä
 17. Päivä
 18. Päivä
 19. Päivä
 20. Päivä
 21. Päivä
 22. Päivä
 23. Päivä
 24. Päivä
 25. Päivä
 26. Päivä
 27. Päivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *