Fitline-rakkaus jo neljän vuoden ajan

Uskomatonta, että siitä onkin yli neljä vuotta, tammikuussa 2021 jo viisi vuotta, kun joka aamu olen aloittanut aamun aamujuomalla, Powercoctaililla ja laittanut kropan laturiin iltajuomalla, Restoratella.

Fitline ei ole ollut minulle pelkästään nämä tuotteet vaan isommin unelmointia, todella paljon uusia ystäviä, joista olen joka hetki kiitollinen. Yrittäjiä, äitiä, lähihoitajia, kaupan työntekijöitä, jumppapirkkoja, aivan normaaleja ihmisiä, jotka ovat toteuttaneet unelmansa voida paremmin ja jakaa hyvinvointia niin läheisille mutta myös koko maailmalle!

PM International on pienestä perheyrityksestä 26 vuodessa kasvanut maailmanlaajuinen yritys. Kaikki kunnioitus Rolf Sorgille.

Isot ja pienet tapahtumat, ihania ja rakkaita ihmisiä, nettimiitingit, ihanajnh makuisia juomia, naurua ja iloa, tavoitteita ja unelmia, tarinoita, hyvinvointia, rakkautta, vapautta, uutuuksia ja innovaatista ajattelua, näistä kaikista on tehty tämä!

Lisäansiomahdollisuus on tuonut elämään uutta innostusta unelmoida isommin ja toteuttaa asioita, joita oikeasti haluan. Kiitos, kun olet matkassa mukana ja jos on mitä vain kysyttävää, niin ethän jää miettimään vaan kysyt rohkeasti!

Lue täältä lisää ja osta tuotteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *